Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29

Velkommen til det enkle staldkøkken

Grundstenen til Regulator Complete blev lagt i 2000. Når vi skal fortælle om Regulator Complete, er Ingeborg Rahbek Pedersen omdrejningspunktet. I 2012 blev Ingeborg en del af ejerkredsen og i 2014 købte og overtog hun firmaet.

Udgangspunktet for virksomheden i dag er kærlighed og passion til og for heste. Ingeborg har sine heste hjemme og hendes dag både starter og slutter i stalden.

Det enkle staldkøkken der gør det let at fodre din hest

I efteråret 2020 startede den rejse, der har skabt det Regulator Complete vi kender i dag. Det startede med en række møder mellem Ingeborg og ernæringsekspert Eva Lydeking samt forretnings- og brandudvikler Kasper Falke Jensen. Over vinteren og ind i de første måneder af Covid pandemien, skabte de sammen et klart billede af fremtidsvisionen for Regulator Complete.

Virksomheden har udviklet sig fra at være ét produkt med samme navn som firmaet, til et staldkøkken, der består af både vitamin-, mineral- og urtetilskud, fiber mash, salt og elektrolytter, der kan fodre langt de fleste heste optimalt.

Inspirationen kom fra Ingeborgs egen hverdag, samt fra feedback fra Regulator Completes kunder. Målet var at udvikle et mindre sortiment, altså få produkter, der sammen og nemt kunne imødekomme de fleste hestes behov. 

Kravene var at udvikle produkter med ingredienser, der alle gør en forskel for hestens helbred. Der var naturligvis fokus på ingrediensernes kvalitet, samt mængderne af dem, således at de alle gør en reel forskel for hestens sundhed. 20 års erfaring med fodring 

Ingeborg har 20 års erfaring med fodring af heste og siden 2014 har hun udelukkende beskæftiget sig med rådgivning om fodring. Ingeborg har sørget for, at mange hesteejere hver eneste dag har mulighed for at fodre med banebrydende produkter.

Foder og hestenørderi

Ingeborg er en eftertragtet formidler og sparringspartner når det drejer sig om fodring af heste og med sit ubeskrivelige dedikerede engagement, hjælper hun altid gerne med at løse trivselsproblemer hos heste.

Ingeborg har afholdt utallige foder-clinics og staldmøder landet over, og deltagerne strækker sig, fra de helt nye til de erfarne hesteejere. 

Interesse for heste hele livet

Ingeborg er født i 1966 og har i en stor del af sit liv beskæftiget sig med heste. Først som en flirt i teenageårene, hvorefter der skulle  gøres tid og plads til uddannelse, børn og karriere  og i en alder af 30 år tog hun igen heste-interessen op. Hun købte en hest, startede med at ride skovture og senere kom interessen for at ride konkurrencer. Hun begyndte tålmodigt at uddanne sig selv og hesten via kurser, undervisningsmoduler og praktisk arbejde.

Ingeborg siger ”Jeg bruger tid på at uddanne mig selv og hestene og jeg elsker det. Det er vigtigt for mig, at hesten er sund, glad og velfungerende, for så er det let at stille krav om, at den skal præstere, når det er nødvendigt både i hverdagen og til konkurrencer.”

Det var en jungle

Tidligere brugte Ingeborg meget tid på at finde ud af, hvordan hun kunne fodre sine heste bedst muligt. Det var en uoverskuelig jungle, med rigtig mange muligheder, men hvad var godt og hvad var mindre godt?

Afgørende for Ingeborg var at være sikker på, at hesten var fodermæssigt optimalt dækket ind, så hun kunne koncentrere sig om ridningen og ikke hele tiden skulle forholde sig til diverse fodertrends. 

I den forbindelse opdagede hun Regulator Complete og med den viden Ingeborg havde samlet, stod det klart, at det var det produkt, der kom tættest på at opfylde hestens behov. 

En virksomhed drevet med passion 

I 2021 fik Regulator Complete styrket det økonomiske fundament med en investor. Det lå Ingeborg meget på sinde at finde en samarbejdspartner der kunne dele og værdsætte både passionen og interessen for hele ideen bag Regulator Complete. Ingeborg er stadig drivkraften i firmaet og i løbet af de næste år vil der kommer nye ansigter til. Det er nødvendigt for, at forretningen kan vokse og nye produkter kan blive udviklet. Fællesnævneren for alle ansatte vil altid være, at de har kærlighed til heste, samt en passioneret tilgang til arbejdet.