Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29

RC Herbal Fusion #1

Urter smager og dufter godt, de er fyldt med vigtige næringsstoffer. De sender signaler til hjernen gennem lugte- og smagssanserne og stimulerer spiselysten.

 

RC Herbal Fusion #1 er tørrede urter. Blandingen er udviklet i 2021. De seks udvalgte urter er: kardemomme, anis, koriander, rosmarin, brændenælde og bukkehornsfrø er valgt for at styrke

  • hestens fordøjelse
  • gavnlige mikroflora
  • optagelse af næringsstoffer

Hestens lugtesans er meget mere nuanceret end vores. Alle de valgte urter er også dufte som heste generelt tiltrækkes af. Den viden har haft stor indflydelse på sammensætningen af RC Herbal Fusion #1.
 


Mængder der gør en forskel

Vi har fokus på at alle aktive ingredienser der indgår i vores produkter, er i mængder, der gør en mærkbar forskel for din hests sundhed.

Der er urter nok til at gøre en forskel i hvert produkt, men du giver din hest ekstra styrke, når du fodrer med både vitamin-/mineral balancer og fiber mash.

I hver 20 kg sæk er indholdet af RC Herbal Fushion #1:

200 gram i Every Day Happy

400 gram i Peak Performance

200 gram i +Fiber Mash

200 gram i +Energy Fiber Mash
 


Lidt om hver af urterne

Kardemomme

Kardemomme bliver brugt medicinsk til problemer med fordøjelsen og leveren. Kardemommen virker afspænd- ende og mindsker risiko for irritation i maveslimhinden. Den hjælper iltoptagelsen og blodsukkeret, samt hæmmer problematiske bakterier og svampe, herunder fejlgæring.

Anis

Anis balancerer mavesækkens indhold ved for voldsom syredannelse og beskytter maveslimhinden. Anis hæmmer vækst af uønsket bakterieflora, balancerer blodsukkeret og dæmper inflammation.

Koriander

Koriander forbedrer fordøjelsen og dæmper irriterede tarme, blandt andet ved at mindske risikoen for uønskede bakterier. Koriander hjælper også blodsukkeret ind i cellerne, til forbrænding eller lagring.

Rosmarin

Rosmarin har en kredsløbs- og nervesystems afbalancerende effekt, er fordøjelsesfremmende, samt har immunforsvarsregulerende egenskaber. Rosmarin har et højt indhold af antioxidanter.

Bukkehornsfrø

Bukkehornsfrø har en stabiliserende effekt på blodsukkeret. Det fremmer stortarmens funktion og styrker immunforsvaret. Bukkehorn er en af hestenes yndlingssmage.

Brændenælde

Brændenælden har lange rødder, der trækker næringsstoffer op dybt nede fra jorden, og er derfor usædvanlig rig på vitaminer, mineraler, jern, protein, klorofyl, C vitamin, natrium, kalium, flavonoider og kisel.