Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29

RC Herbal Fusion #1

Urter smager og dufter godt, de er fyldt med utallige biologisk aktive sekundære stoffer.De sender signaler til hjernen gennem lugte- og smagssanserne og stimulerer spiselysten.

 

RC Herbal Fusion #1 er tørrede urter. De seks udvalgte urter er: kardemomme, anis, koriander, rosmarin, brændenælde og bukkehornsfrø er valgt for at forbedre

  • Hestens fordøjelse
  • Gavnlige mikroflora
  • Udnyttelse af fibre i den samlede foderration

Hestens lugtesans er meget mere nuanceret end vores. Alle de valgte urter er også dufte som heste generelt tiltrækkes af. Den viden har haft stor indflydelse på sammensætningen af RC Herbal Fusion #1.
 


Mængder der gør en forskel

Vi har fokus på at alle aktive ingredienser der indgår i vores produkter, er i mængder, der gør en mærkbar forskel for din hests sundhed.

Urterne giver din hest ekstra styrke, når du fodrer med både Every Day Happy eller Peak Performance og +Fiber Mash eller +Energy Fiber Mash eller begge fibre i kombination.

I hver 20 kg sæk er indholdet af RC Herbal Fusion #1:

200 gram i Every Day Happy

400 gram i Peak Performance

200 gram i +Fiber Mash

200 gram i +Energy Fiber Mash
 


Lidt om hver af urterne 

Urterne har hver deres profil i forhold til indholdet af sekundære stoffer også kaldet fytonutrienter som fx polyfenoler og flavonoider, samt de aromatiske olier. 
 

Vi har valgt ikke at beskrive urternes individuelle fordele i forhold til hvilke virkninger der er dokumenteret i laboratoriet for andre dyrearter og mennesker, men endnu ikke på heste. Derfor opfordrer vi dig til, selv at google hver enkelt urt og blive meget klogere på vores valg.

Til gengæld ligger der dokumentation på quercetin og heste.

Quercetin.

Et af de vigtigste flavonoider er quercetin, som er en antioxidant med en bred biologisk virkning. Quercetin er dokumenteret biologisk tilgængelig for hesten og hos raske heste forbedrer det motions tolerance, udholdenhed og giver restitutions forkortelse. Samtlige af urterne i RC Herbal Fusion indeholder quercetin.


Regulator Complete følger Fødevarestyrelsen krav om sygdomsanprisnings reglerne i følge markedsføringsforordningen artikel 13. stk. 3.

Uddrag af lovteksten: 
Fodermidlers eller foderblandingers mærkning eller præsentation må ikke indeholde anprisninger om, at a) det kan forebygge, behandle eller helbrede en sygdom, undtagen coccidiostatika og histomonostatika, der er godkendt i henhold til forordning (EF) nr. 1831/2003; dette litra finder imidlertid ikke anvendelse på anprisninger i forbindelse med ernæringsmæssige ubalancer, forudsat at der ikke er påvist nogen forbindelse til patologiske symptomer. Eller litra b-det har et særligt ernæringsformål, der er angivet på den i artikel 9 omhandlede liste over anvendelsesområder, medmindre det opfylder de deri fastsatte krav.

 

Kardemomme

Anisfrø

Koriander

Rosmarin

Bukkehornsfrø

Brændenælde