Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29
Hele hørfrø - derfor har vi valgt dem

Oprettet d. under Tilskudsfoder, Vitaminer, Stråfoder, Fiber, Ingredienser

Hele hørfrø - derfor har vi valgt dem

I Every Day Happy og +Energy Fiber Mash produkterne udgør hele hørfrø henholdsvis 20% og 40% af formuleringen. Vi har valgt hørfrø på grund af de sunde fibre, de immunregulerende egenskaber og den stabile Omega 3.

De sunde fibre, protein og fedtsyrer

De livsnødvendige Omega 3 fedtsyrer er blot en af  grundene  til, at hørfrø eren god ingrediens i foder til  heste. Hørfrø indeholder derudover også en række gode fibre, protein, andre fedtsyrer og immunregulerende sekundærstoffer, der er til stor gavn for vores heste. 

Hørfrø har ca 28 % fibre, hvoraf 2/3 er uopløselige fibre (polysakkarider, cellulose o.lign.) svarende til de fleste fibre i græs og klid. . De uopløselige fibre sørger for flow i  tarmen og forebygger forstoppelse, når hesten både drikker og indtager salt nok. Den sidste tredjedel af fibrene i hørfrø, er vandopløselige og fermenterbare for tarmbakterierne. Fibrene bidrager derudover også til mucin/slimfraktionen, et  flydende sekret, der  findes i spyt, og som dækker og beskytter slimhinderne både i tarm og mavesæk. Fibrene fungerer dermed, som en buffer mod syre i hestens mavesæk, hjælper blodsukkerreguleringen og giver mæthedsfornemmelse.

For at sikre hesten de bedste muligheder for at optage næringsstofferne i hørfrøene, knuses frøene let under forarbejdningen, inden produktet bliver presset til foderpiller. 

 


Stabil Omega 3

Omega 3 fedtsyrerne, Alfa-linolensyre (ALA) i kværnede hørfrø, er, baseret på flere forskningsresultater, dokumenteret holdbart i op til 10 måneder,. Olierne i hørfrø er beskyttet af både proteinerne, slimstofferne, frøenes egne antioxidanter, samt antioxidanterne i RC HerbalFfusion #1. Det er blandt andet også derfor, vi har en høj mængde af urter i både Every Day Happy og +Energy Fiber Mash.

Alle foderprodukter skal opbevares tørt, ikke i direkte sollys, og ved maksimum 22℃ for en optimal holdbarhed. Regulator Completes sække er flerlags og er designet til at øge produkternes holdbarhed.

Regulator Complete producerer ofte og i små produktionsmængder,  for at sikre vores kunder friske produkter, med længst mulig holdbarhed. 
 


Laboratorie testet, dokumenteret ingen blåsyre

Hørfrøene i Every Day Happy og +Energy Fiber Mash  bliver let knust og opvarmet i forarbejdningsprocessen, herunder i pillepressen. De danner derfor ikke blåsyre/cyanogene glycosider. Dette kontrolleres løbende ved  analyser udført af Eurofin Steins laboratorier.Begge produkter kan derfor serveres opblødte i vand.

 

 

Har du spørgsmål til hørfrø i forbindelse med vores produkter og din hests foderplan , er du er du velkommen til, at benytte kommentarfeltet nedenfor, så alle kan få glæde af svarene.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar