Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29
Spirulina

Oprettet d. under Vitaminer, Mineraler, Foderplan, Ingredienser

Spirulina

Hvorfor købe endnu et kosttilskud, hvis din hest har brug for spirulina, når du kan købe et vitamin- og mineraltilskudsfoder, der allerede indeholder spirulina?

 

Det enkle staldkøkken, skal gøre det let for dig at fodre i det daglige. Derfor har vi inkluderet de superfoods, som vi mener, at din hest skal have tilført i det daglige, som en del af en fuldt dækkende foderplan. Spirulina er en standard ingrediens i vores vitamin- og mineraltilskud.

 

Hvad er spirulina godt for?

Spirulina reducerer inflammation, forbedrer blodkredsløbet, fordøjelsen og huden og begrænser nedbrydningen af collagen (bindevæv). 

Spirulina ligner en mellemting mellem en plante og en bakterie. Den har fotosyntese-aktivitet ligesom planter, men mangler den karakteristiske cellevæg, som planter har. Den danner sammensatte sukkerforbindelser (polysaccharider, LPS) i cellemembranen, ligesom visse bakterier kan. Polysacchariderne stimulerer de dele af immunforsvaret der, i tilfælde af infektion i kroppen, ”tænder og slukker”. 

Dette medfører øget immunkompetence og dermed efterfølgende dæmpning af inflammation, fx efter skader og traumer.

Praktiske erfaringer med spirulina hos både mennesker og dyr viser, en to-faset effekt. 

Første fase er, at immunsystemets stimuleres sådan, at en eventuel infektion eller et vævstraume ”ryddes op” i. 

Dernæst er fase to at afblæse reaktionen og dermed er spirulina både en igangsætter og afslutter af det akutte immunrespons.

En vævsskade kan derfor falde til ro og hele hurtigere, således at inflammation ikke løber løbsk og laver yderligere skade, som fx  atder dannes for meget arvæv.

Spirulina er virushæmmende, hvilket kan beskytte din hest i forbindelse med miljøskifte  ved f,eks undervisning og konkurrencer.

 


Spirulina er standard hos os

Begge vores vitamin- og mineraltilskud, Every Day Happy og Peak Performance, indeholder spirulina.

 

Indhold pr. 20 kg. Sæk    
Every Day Happy 250 g 1,25%
Peak Performance 500 g 2,50%

 

 

 

Procentsatsen er den andel spirulina udgør af Every Day Happy.

 

For både Every Day Happy og Peak Performance svarer det til den daglige vedligeholdelsesdosis til din hest. Hvis den i perioder har brug for mere, så booster du blot med det respektive produkt. 

 

Du finder anbefalingerne i doseringsskemaerne.


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar