Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29
+Fiber Mash - lavt energi-/kalorieindhold

oprettet d. under Tilskudsfoder, Foderplan, Stråfoder, Fiber, Urter

+Fiber Mash - lavt energi-/kalorieindhold

Ren forkælelse til den nøjsomme eller overvægtige hest. Du behøver ikke at tænke på kalorierne.

+Fiber Mash er en lav-energi  fiber mash, med 12% protein,  5,5% sukker og kun 3% stivelse. FE 0,60/8,05 Megajoules.

 

Vi er stolte over at lancere den første af to fiber mash i det enkle staldkøkken. +Fiber Mash er særligt velegnet til den relativt nøjsomme eller overvægtige hest, der har svært ved at omsætte sukker og stivelse og har brug for støtte til omstilling af mikrofloraen i tarmen, så forbrændingen effektiviseres. +Fiber Mash øger hestens arbejdsevne og udholdenhed.

Giv din hest en sund krop

Den rigtige fiberbalance er afgørende for din hests sundhed. +Fiber Mash har 45,9% fermenterbare fibre, der styrker/regulerer tarmens mikroflora og tilfører udholdenhedsforbedrende energi. Kilderne er sojaskaller, tørrede roesnitter og citruskvas.

Kilderne til de grove absorberende fibre med de tarmnormaliserende og afgiftende egenskaber er sojaskaller, tørrede roesnitter, grønpiller og hvedeklid. Sojaskaller og roesnitters høje indhold af begge fibertyper, er en afgørende faktor i det balancerede forhold mellem de to fibertyper.

Sojaskallernes muskelopbyggende proteiner hjælper til at optimere forbrændingen når fedtdepoter forbruges og muskler bygges op.

 


200 gram urter i hver sæk

Vores heste har brug for mange urter. Derfor finder du også RC Herbal Fushion #1 i begge fibre. Der er 200 gram tørrede urter i hver 20 kg sæk.

 


Ingen tilsatte vitaminer og mineraler

Begge vores fiber mash er uden tilsatte vitaminer og mineraler. I det enkle staldkøkken prioriter vi et let overblik over kilderne til tilførte vitaminer og mineraler. Mange forskellige kilder kan skabe tvivl om, hvorvidt din hest får den korrekte daglige dosis.

 


Balanceret blodsukker

Hvedeklid giver, ligesom hørfør, nogle af de sunde og betydningsfulde sekundærstoffer (lignaner), dog uden hørfrøenes mange kalorier. Hvedeklid har positiv indflydelse på insulinfølsomhed og metabolske sygdomme.

+Fiber Mash dækker sammen med Every Day Happy din hests behov for alle relevante næringsstoffer og beskytter mod uønskede miljøpåvirkninger. Din hest får en sund krop.
 


Yderligere information

Her finder du mere +Fiber Mash produktinformation og doseringsskema. Der er mere om fibers betydning for din hests helbred i denne artikel 2 fiber mash med vidt forskellige egenskaber.

 

Har du spørgsmål til fibers gavnlige indvirkning på hestens fordøjelse og helbred, er du meget velkommen til at benytte kommentarfeltet, så andre også får glæde af svaret.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar