Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29
+Energy Fiber Mash - højt energi-/kalorieindhold

Oprettet d. under Tilskudsfoder, Foderplan, Stråfoder, Fiber, Urter

+Energy Fiber Mash - højt energi-/kalorieindhold

Fiber mash til hesten der har brug for hurtigt at få tilført energi, med minimal blodsukker påvirkning. Målrettet til hesten der er for tynd eller den aktive, med høj arbejdsintensitet.

+Energy Fiber Mash FE 1,3/16,41 Megajoule. Indeholder mere energi end korn. Det er en høj-energi/kalorie fiber mash med 3,5% sukker, 17,3% stivelse,13,5% protein og 15,5% fedt.

Vi er stolte over at lancere den anden af to fiber mash i det enkle staldkøkken. +Energy Fiber Mash sikrer heste med et krævende program, at de både kan yde og restituere, samtidig med, at de holder muskelmassen smidig og i topform.

+Energy Fiber Mash indeholder proteiner med balanceret aminosyresammensætning og fermenterbare/fordøjelige fibre fra sojaskaller, roesnitter og citruskvas, samt slimstoffer fra hørfrø og pektin. Fibrene virker udrensende af både indre og ydre toksiner/miljøgifte og beskytter ligeledes mavetarmslimhinden.

Balanceret blodsukker

Kalorierne kommer primært fra hørfrø og stivelsen er fra majs. Det høje fedtindhold sikrer, at stivelsen ikke giver væsentlige udsving i blodsukkerniveauet.

 


200 gram urter i hver sæk

Vores heste har brug for mange urter. Derfor finder du også RC Herbal Fushion #1 i begge Regulator Complete fibre. Der er 200 gram tørrede urter i hver 20 kg sæk.

 


Ingen tilsatte vitaminer og mineraler

Begge vores fiber mash er uden tilsatte vitaminer og mineraler. I det enkle staldkøkken prioriterer vi et let overblik over kilderne til tilførte vitaminer og mineraler. Mange forskellige kilder kan skabe tvivl om, hvorvidt din hest får den korrekte daglige dosis.
 

 


Hvad er høj arbejdsintensitet?

Heste der yder på højt niveau er: diegivende hopper, hingste der bedækker, føl og plage der er i vækst/leger meget, samt top-ydende konkurrenceheste.

Heste i restitution efter skader har behov for, at der er kontrollerede mængder stivelse i deres afbalancerede foderplan.

Heste, der har svært ved at holde huld, samt ældre heste, der har mistet muskelmasse og er for tynde, bliver sundere af foder med moderat stivelse, mange kalorier fra gode oliekilder, kvalitetsproteiner og fibre fra hørfrø og sojaskaller.

 


Fyldt med energi

1 kg +Energy Fiber Mash indeholder 155 gram olier, langt overvejende fra hørfrø, og har den optimale balance mellem Omega 3 og 6. Heste har behov, for at få tilført de livsnødvendige fedtsyrer, da kroppen ikke selv danner dem.

Heste, der yder, har behov for en større mængde olier/fedtsyrer end en normal daglig dosis foreskriver, da de skal have et energioverskud til arbejdet. Den rigtige balance mellem fedtsyrerne regulerer inflammationsprocesser, smertetilstande, immunsystemets afbalancering og bedre stresshåndtering, indlæring og trænbarhed.

Det optimale for præstationsheste, langdistance-, military- og væddeløbsheste er, at 60-75% af energibehovet dækkes fra direkte oliekilder som hørfrø og fra fermentering af fibre i stortarmen.

Når du fodrer med det enkle staldkøkkens vitamin- og mineraltilskud, enten Every Day Happy eller Peak Performance, dækker de begge hestens daglige behov for de nødvendige fedtsyrer. Heste i moderat/krævende arbejde har brug for flere kalorier for, at der er energi nok til arbejdsindsatsen. Det får de med +Energy Fiber Mash.

 


Yderligere information

Her finder du mere +Fiber Mash produktinformation og doseringsskema. Der er mere om fibers betydning for din hests helbred i denne artikel 2 fiber mash med vidt forskellige egenskaber.

 

Har du spørgsmål til fibers gavnlige indvirkning på hestens fordøjelse og helbred, er du meget velkommen til at benytte kommentarfeltet, så andre også får glæde af svaret.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar