Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29
Nyhed - RC Slowfeeder net
Nyhed - RC Slowfeeder net
Nyhed - RC Slowfeeder net

Oprettet d. under Foderplan, Stråfoder, Køb online, Sundhed, Hestevelfærd

Nyhed - RC Slowfeeder net

Du kan tredoble spisetiden for din hest

40 minutter så hurtigt tygger din hest sig igennem 1 kg wrap, men med RC Slowfeeder net bruger den op til 2,5 time på at spise den samme mængde

Vi har det sidste år konstant haft forespørgsler på slowfeeder net. Nu er de her endelig, 2 nye RC Slowfeeder net til hø og wrap, der understøtter en sundere fordøjelse og er ideel for heste, der ligger over normal vægt eller heste der ikke har fri adgang til stråfoder. Nettene er:

  • Knudefri
  • Blød nylontråd
  • Ekstra stærke, hæklet med dobbelt nål
  • 15x15 mm - ekstra lille maskestørrelse

Nettene er hæklet i en blød nylon tråd, de er knudefri og dermed skånsomme for hestens tandkød og tænder. Maskerne er de mindste på markedet og giver den ultimative forlængelse af spisetiden for hesten. 

 


2 praktiske størrelser

RC Slowfedet net findes i 2 størrelser. Ideel til brug i stalden, på marken eller i traileren.
Nettene har en stor åbning, der gør det meget let at fylde dem.

 

80x80 cm

Kapacitet: Op til 6 kg.

100x150 cm

Kapacitet: Op til 15 kg.

Kr. 245,-

Kr. 475,-


 

Klik på billederne - direkte link til produkterne i webshoppen

 


Lettere aftenfodring

Overvægt er en af de største udfordringer for hesteejere, uanset hestens race. Din aftenfodringen af de heste, der ikke har ad libitum adgang til hø og wrap, bliver lettere.

Afhængig af hestens størrelse og fodermængden vælger du enten det lille eller det store net. Nettene er med til at skabe tilfredse heste og ro i stalden natten over.
 


Hjælp hesten godt i gang

Nogle heste har brug for en tilvendingsperiode, når du starter med at fodre i slowfeeder net. Del potionen i to, server den ene halvdel på jorden og den anden i nettet, indtil hesten har lært at spise fra nettet.

Hjælp hesten godt i gang, ved at trække små totter wrap/hø igennem hullerne, så hesten finder ud af hvordan den skal gøre.

Selv heste, der fodres med ad libitum wrap/hø vælger også at spise af nettet, når det hænger tilgængeligt. En mulig forklaring kan være, at de fleste heste elsker at pille og undersøge og den adfærd måske er en form for adspredelse/falde-til-ro-hormon-frigivelse i hjernen, som dermed bliver tilfredsstillet med slowfeedernettet.


Spørgsmål

Har du spørgsmål om fodring med slowfeeder net og betydningen for din hests sundhed, er du velkommen til at benytte kommentarfeltet nedenfor, så alle kan få glæde af svarene.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar