Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29
Urter med fokus på optagelse af næringsstoffer

oprettet d. under Tilskudsfoder, Urter, Ingredienser

Urter med fokus på optagelse af næringsstoffer

Urter smager og dufter godt, de er fyldt med vigtige næringsstoffer. De sender signaler til hjernen gennem lugte- og smagssanserne og stimulerer spiselysten.

 

I forbindelse med udviklingen af de nye Regulator Complete produkter har vi sammensat en ny urteblanding. RC Herbal Fusion#1 er udviklet i 2021 og er et centralt element i mange af produkterne i det enkle staldkøkken.

Vi har fokus på aktive ingredienser i mængder, der gør en mærkbar forskel for din hests sundhed. Eva Lydeking, vores ernæringsekspert, har udvalgt 5 uter, hvor synergien mellem dem styrker:

  • hestens fordøjelse
  • gavnlige mikroflora
  • optagelse af næringsstoffer

Urterne har også mange andre gavnlige egenskaber for din hest – læs mere om den enkelte urt her.

 


Højt indhold i vores produkter

Der er et højt indhold af tørrede urter i alle vores produkter, hvor det er relevant. Når du bruger det enkle stald køkken til at sammensætte din foderplan er den samlede mængde af urter, som din hest indtager høj - urterne i Regulator Complete produkterne er der for mere end den gode smag og duften, de gør en forskel for din hests sundhed.

 

 

Indhold pr. 20 kg sæk

Every Day Happy

200 gram

Peak Performance

400 gram

+Fiber Mash

200 gram

+Energy Fiber

200 gram

 


 

Lidt om den enkelte urt
 

Kardemomme

Kardemomme bliver brugt medicinsk til problemer med fordøjelsen og leveren. Kardemommen virker afspændende og mindsker risiko for irritation i maveslimhinden. Den hjælper iltoptagelsen og blodsukkeret, samt hæmmer problematiske bakterier og svampe, herunder fejlgæring.

Anis

Anis balancerer mavesækkens indhold ved for voldsom syredannelse og beskytter maveslimhinden. Anis hæmmer vækst af uønsket bakterieflora, balancerer blodsukkeret og dæmper inflammation.

Koriander

Koriander forbedrer fordøjelsen og dæmper irriterede tarme, blandt andet ved at mindske risikoen for uønskede bakterier. Koriander hjælper også blodsukkeret ind i cellerne, til forbrænding eller lagring.

Rosmarin

Rosmarin har en kredsløbs- og nervesystems-afbalancerende effekt, er fordøjelsesfremmende, samt har immunforsvarsregulerende egenskaber. Rosmarin har et højt indhold af antioxidanter.

Brændenælde

Brændenælden har lange rødder, der trækker næringsstoffer op dybt nede fra jorden, og er derfor usædvanlig rig på vitaminer, mineraler, jern, protein, klorofyl, C vitamin, natrium, kalium, flavonoider og kisel. Brændenælde er blodsukkerdæmpende og den medfølgende insulinfrigørelse nedsætter dermed risikoen for udvikling af forfangenhed.

Bukkehornsfrø

Bukkehornsfrø har en stabiliserende effekt på blodsukkeret. Det fremmer stortarmens funktion og styrker immunforsvaret. Bukkehorn er en af hestenes yndlingssmage.

 

 

Har du spørgsmål til urternes gavnlige indvirkning på hestens fordøjelse og helbred er du meget velkommen til at benytte kommentarfeltet, så andre også får glæde af svaret.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar