Det enkle staldkøkken, gør det let at fodre
Fri fragt for hel palle/30-33 sække
Kundeservice +45 71 74 14 29
Det enkle staldkøkken, der gør det nemt at fodre

Oprettet d. under Tilskudsfoder, Foderplan

Det enkle staldkøkken, der gør det nemt at fodre

Regulator Completes enkle staldkøkken er baseret på 5 produkter, der gør det let at fodre din hest uanset dens individuelle behov.

Målsætningen var skyhøj, da vi i efteråret 2019, kastede os ud i det hidtig største udviklingsprojekt i firmaets historie. At gå fra at være et firma med ét produkt til, blive et komplet staldkøkken, der dækker alle hestes daglige behov. Det var og er vores ønske, at udvikle en produktlinie, der kan fodre alle heste med meget få produkter.

Fundamentet i det enkle staldkøkken er kun seks produkter: balancers, fiber mash og salt/elektrolytter. Det er vigtigt at fremhæve at en god foderplan kræver et godt kvalitetsstråfoder. 

 

Kun én kilde til vitaminer og mineraler

Normen, eller rettere anbefalingen af den daglige dosis, henter vi hos KER Kentucky Equine Research. De er et af verdens førende forskningscentre indenfor hesteverdenen.

Mange forskellige kilder gør det både svært at beregne, og kan skabe tvivl om, hvorvidt din hest får den korrekte daglige dosis vitaminer og mineraler. Vores fiber mash er uden tilsatte vitaminer og mineraler. I det enkle staldkøkken prioriterer vi et let overblik over kilderne til de tilførte vitaminer og mineraler.  

 

Afhængig af din hest og dens behov kan du nøjes med tre til fire Regulator Complete produkter i dit staldkøkken. Hvis du har flere heste, med forskellige behov, kan du med de seks basisprodukter fodre dem alle.

Signatur forklaring til oversigten

 

Vores anbefaling

Valget er dit

Ikke anbefalet til den type hest

 

 

 

 

 

  Every Day Happy Peak Performance +Fiber Mash +Energy Fiber Mash +Salt
TYPE HEST
Easy keeper*     
Hard keeper**   
Arbejdsindsats
Let arbejde/fold  
Moderat arbejde
Krævende arbejde      
Intenst arbejde  
Klassifikation
Vallak                    
Hoppe      
Drægtig hoppe
Diegivende hoppe
Føl
Plag/ung hest
Hingst

 

*Heste, der har let ved at holde huld.

**Heste, der har svært ved at holde huld.

 

Har du spørgsmål til det enkle staldkøkken, er du meget velkommen til at benytte kommentarfeltet, så andre også får glæde af svaret.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar